Hei, jeg heter Nils.

På dagtid er jeg sivilingeniør, men på fritiden leker jeg baker. Høsten 2019 ble jeg helt opphengt i gjærbakst og hvordan det fungerer. Spol frem noen måneder og jeg har startet blogg.

Brødhue handler om gjærbakst og vitenskapen bak.

Som ingeniør ønsker jeg alltid å finne ut hvordan ting egentlig fungerer. Det er mange myter og kjerringråd innen gjærbakst, på denne bloggen skal vi finne ut hva som egentlig stemmer. Kildene mine er blant annet bøker, blogger, videoer og vitenskapelige artikler (det foregår faktisk ganske mye forskning på brød).

Jeg ønsker at oppskriftene mine er så grundige at alle kan lykkes. Du vil også finne nyttige blogginnlegg for å grave enda dypere.

Gjærbakst er ikke magi. Det er vitenskap og håndverk. La oss knekke koden sammen.

Kontakt:

hei @ brodhue.no
📷 Instagram
📘 Facebook
📽️ Youtube