Surdeig
Her finner du alle innlegg på Brødhue om surdeig. Det vil komme flere innlegg i fremtiden. Mitt beste tips er bare å prøve noen ganger, surdeig krever mer øving av vanlig gjærbakst.
Alt du trenger å vite for å holde surdeigsstarteren din i live.
En enkel og fleksibel pannekakeoppskrift for å bruke opp overskuddet ditt av surdeigsstarter.
Har du en aktiv surdeigsstarter og vil komme igang med å bruke den? Da har du kommet til riktig sted. Dette er en forenklet oppskrift som passer fint de første gangene du baker surdeigsbrød.
Det finnes mange måter å lage en surdeigsstarter. Her kommer metoden jeg synes er enklest.
De fleste anbefaler å mate en surdeigsstarter daglig, eventuelt ukentlig dersom den oppbevares i kjøleskap. Men er det egentlig nødvendig?
Det ville jeg finne ut, og svaret vil kanskje overraske deg!
Dette er en oppfølger til første forsøk på surdeig. Siden den gang har jeg lært mye gjennom å bake med surdeig og lese mer om temaet. La oss se hvordan det går denne gangen.
Les hvordan det gikk når jeg prøvde meg på surdeig!
Luftig surdeigsbrød med sprø skorpe. Et perfekt surdeigsbrød!