Småbakst
Hvem digger vel ikke en god bolle eller rundstykke? Her finner du alle innleggene på Brødhue om små bakverk!
Grovere og sunnere versjon av hamburgerbrød. Fortsatt myke og luftige!
Hvis du vil heve grillmiddagen flere hakk trenger du ikke lete lenger. Lag hjemmebakt hamburgerbrød!
Med disse rundstykkene hever du julefrokosten (eller lunsj) til nye høyder. Du gjør alt klart kvelden før, så det eneste du gjør julemorgen er å steke rundstykkene
Noen ganger holder det ikke med vanlige hveteboller. De må piffes opp litt. Da passer det perfekt å blande inn noen sjokoladebiter!
Kanelknuter med så mye fyll at bunnen smaker karamell. Blir det bedre? Nei.
Deigen er lett å jobbe med og resultatet blir de beste kanelbollene du noensinne har spist.
Disse kanelbollene passer perfekt til helgekosen. De kan stekes på brett for vanlige kanelboller eller i form for en ekstra luftig og saftig opplevelse.
Bagels kommer fra Polen og ble gjort populære i New York på 1900-tallet. En ekte internasjonal bakevare. Det som er typisk for bagels er at de kokes før steking.
Søte, saftige og luftige boller. Alltid tilstede på kakebord i min familie.
Noen ganger trenger man bare noen luftige og saftige rundstykker.
Perfekt å servere til lunsj eller ha i fryseren til når som helst!