Grovt og halvgrovt
Grovere og sunnere versjon av hamburgerbrød. Fortsatt myke og luftige!
Spelt gir en egen "hjemmelaga" smak på brød. Dette brødet er tilsatt bittelitt smør for mer smak og mykhet. Perfekt til matpakka!
Med disse rundstykkene hever du julefrokosten (eller lunsj) til nye høyder. Du gjør alt klart kvelden før, så det eneste du gjør julemorgen er å steke rundstykkene
Mykt og deilig brød med 60% grovt mel. Det perfekte brødet til matpakka!
Brødet inneholder litt sukker, smør og melk. Det gir en mild søtsmak og myk konsistens.
Har du en aktiv surdeigsstarter og vil komme igang med å bruke den? Da har du kommet til riktig sted. Dette er en forenklet oppskrift som passer fint de første gangene du baker surdeigsbrød.
Smakfullt firkornbrød. En favoritt hjemme hos oss.
Noen ganger trenger man bare noen luftige og saftige rundstykker.
Perfekt å servere til lunsj eller ha i fryseren til når som helst!